Over de
Eendrachts­hoeve

Lekker bij ons eten en drinken

Op 17 oktober 2018 opende Restaurant Eendrachtshoeve haar deuren. En daarmee hebben we de eerste stap gezet naar een nieuwe toekomst voor Eendrachtshoeve.


Een toekomst die begon in 1957. Op 17 oktober van dat jaar om precies te zijn.  Eendrachtshoeve was toen nog het dorpshuis van Zuid-Beijerland. Het gebouw is een geschenk van de Zweedse regering nadat de Watersnoodramp hier in 1953 had plaatsgevonden.


Door de jaren heen zijn er 3 pachters geweest: eerst familie Tieleman, daarna familie Miezelmoe en als laatste de familie Vingerling. Gerard en Ina Vingerling zijn de grondleggers van de naam Eendrachtshoeve vanwege de ligging bij de Eendragtspolder. Inderdaad met een ‘g’, maar om verwarring met andere panden te voorkomen bij ons met ‘ch’ gespeld.


Vanaf 2002 runnen Dennis en Mariëlle Vingerling met hun team Eendrachtshoeve. Eerst als partycentrum en sinds 2018 als restaurant.

Over ons

De nieuwe toekomst

Wat is de nieuwe toekomst van Eendrachtshoeve? Je zou kunnen zeggen dat we de afgelopen jaren een partycentrum waren met een restaurant erbij. De komende jaren zullen we vooral een restaurant zijn, met ook een zaal voor wie die wil huren. Maar onze aandacht gaat vooral naar het restaurant.


Waarom? Daar ligt ons hart. Daar worden we blij van. Gasten lekker laten genieten van de heerlijke menu’s en wijnen die we aan tafel serveren. Daarom is de menukaart ook aangepast. Er staan nu de heerlijkste gerechten op. Ook de wijnkaart hebben daarom aangepast op de nieuwe gerechten.


Om dit alles te benadrukken hebben we ons pand van binnen en buiten aangepast en een nieuw logo ontworpen, waarmee we duidelijk maken vooral een restaurant te zijn. Een kwaliteitsrestaurant met nog altijd de vriendelijke prijzen die u van ons kent.


We zien er naar uit jullie te mogen verwelkomen in ons nieuwe restaurant Eendrachtshoeve.Recommended
2023
Eendrachtshoeve

Eendrachtshoeve

Tuinweg 3 
3284 XR Zuid-Beijerland

06 - 51 53 69 82
@ info@eendrachtshoeve.nl

Werken bij ons?

Wil jij bij ons komen werken? Vul je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.