Skip to main content

CONDOLEANCE

Een condoleance organiseren: bij een overlijden komen er zoveel dingen op u af dat het prettig is als de organisatie van een condoleance u uit handen wordt genomen.

Eendrachtshoeve is een gepaste locatie waar u terecht kunt voor diverse condoleance bijeenkomsten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat deze gelegenheid tot in detail voor u is geregeld.

In alle rust kunt u samenkomen met familie, vrienden en andere naasten om hen de gelegenheid te geven elkaar te condoleren en de overledene te herdenken. Vanaf 50 personen reserveren wij graag onze zaal. Bij minder gasten kunnen wij een gedeelte van deze zaal afschermen.

Uiteraard leveren wij ten alle tijden maatwerk voor uw condoleance. Juist die persoonlijke touch is zó belangrijk tijdens de dag van een uitvaart. Hield de overledene misschien heel erg van haring? Of proostte hij altijd met een advokaatje? Hoe mooi is het dan om dit terug te laten komen tijdens de condoleancebijeenkomst? Samen met u zorgen wij ervoor dat de condoleance een toch een prettige herinnering wordt.

Ons team denkt graag met u mee hoe u dit moment kunt vormgeven. Graag nodigen zij u uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij een uitvaartondernemer uiteraard ook van harte welkom is. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31(0)6 5153 6982 of mailen via info@eendrachtshoeve.nl

condoleance
condoleance