De menukaart biedt een mooie variatie aan dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door lokale invulling van verse ingrediënten en bovenal seizoensgebonden producten.
SPECIALS:
woensdag: onbeperkt spareribs 23,00
donderdag: sliptong voor 23,00
vrijdag: 3-gangen menu naar keuze 37,00
knapperig bruin en witbrood met kruidenboter
met o.a. pesto, truffelmayo, kappertjes en oude Rotterdamse kaas
met stokbrood om te dopen
gerookte zalm, forel en Hollandse garnalen
Hollandse garnalen-, gamba-, chorizo- en kaaskroketje met truffelmayo
frisse salade met rode pesto, honig en noten
tomaat, burrata en basilicum
Vegetarisch gerecht
met crouton met gesmolten kaas
met atjar, kroepoek, gebakken uitjes en pindasaus
kip in een krokant jasje, met een frisse salade
biefstuk gebakken in de boter en geserveerd met heerlijke jus
geserveerd met gebakken spek, ui en champignons
gevuld met gravad lachs, brie en een sausje van garnalen
gebakken met knoflook, groenten en noodles
met groenten en hollandaisesaus
3 stuks gebakken in roomboter, met een frisse salade
(2 stuks 20,5)
met burrata, geroosterde tomaatjes en basilicum
ook lekker met gamba’s (+ 6,-)
vega ‘kip’stukjes gewokt met roerbakgroenten en peperroomsaus
gerechten worden standaard geserveerd met friet, aardappeltjes uit de oven op aanvraag
Vegetarisch gerecht
met frietjes
laagjes van hazelnootschuim, mokkaroom en nougatine
crêpes gebakken van meel gemalen in de molen van Zuid-Beijerland met vanille ijs
framboos- en aardbeiensorbetijs, rood fruit en slagroom
We hebben een uitgebreide koffiekaart vraag ernaar bij het personeel.
Wil jij bij ons komen werken? Vul je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.
Gemaakt met door Schot Marketing en Communicatie