De menukaart biedt een mooie variatie aan dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door lokale invulling van verse ingrediënten en bovenal seizoensgebonden producten.
SPECIALS:
woensdag: onbeperkt spareribs 22,50
donderdag: sliptong voor 22,50
vrijdag: 3-gangen menu naar keuze 37,00
knapperig bruin en witbrood met kruidenboter
met o.a. truffelmayo, kappertjes en oude Rotterdamse kaas
met stokbrood om te dopen
gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
Hollandse garnalen-, gamba-, chorizo- en kaaskroketje met truffelmayo
frisse salade met rode pesto, honig en noten
met knoflookolie en Parmezaanse kaas
Vegetarisch gerecht
gestoofd met appelbier en lekkere groenten
biefstuk gebakken in de boter en geserveerd met heerlijke jus
geserveerd met gebakken spek, ui en champignons
daar zeg je ‘u’ tegen! Een broodje met daarop 200 gr. vlees, kaas, spek, chutney van ui, tomatenrelish
gebakken met knoflook, groenten en noodles
gebakken in roomboter, met een frisse salade
geserveerd met een ratatouille en kruidenolie
paddenstoelen gevuld met kruidencrème, geserveerd met risotto en rucola
gerechten worden geserveerd met aardappeltjes uit de oven of verse friet
Vegetarisch gerecht
koekkruimels, likeur 43, mascarpone en stukjes perzik
met suiker gebrande vanillecrème
framboos- en aardbeiensorbetijs, rood fruit en slagroom
We hebben een uitgebreide koffiekaart vraag ernaar bij het personeel.
Tuinweg 3
3284 XR Zuid-Beijerland
06 - 51 53 69 82
@ info@eendrachtshoeve.nl
Wil jij bij ons komen werken? Vul je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.
Gemaakt met door Schot Marketing en Communicatie