De menukaart biedt een mooie variatie aan dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door lokale invulling van verse ingrediënten en bovenal seizoensgebonden producten.
SPECIALS:
woensdag: onbeperkt spareribs 22,50
donderdag: sliptong voor 23,50
vrijdag: 3-gangen menu naar keuze 35,00
knapperig bruin breekbrood met kruidenboter
met pesto, kaas, rucola, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
met stokbrood om te dopen
van het vishuis , met dillesaus en stokbrood
met room en knapperig brood
met kaascrouton
Vegetarisch gerecht
daar zeg je ‘u’ tegen! een broodje met daarop 200 gram vlees, kaas, spek, chutney van ui, tomatenrelish en zoete frieten
met verse friet
‘tussen de ribben’ is de letterlijke vertaling, supermals rundvlees met een klein vetrandje uit de lende, geserveerd met salade en verse friet
het meest lekkere en malse stukje vlees uit de schouder van de koe, gebakken in boter, geserveerd met verse friet en jus
met roerbakgroenten en gele rijst
in een zoet/pittige marinade met knoflooksaus en verse friet
stukjes zalmfilet, gebakken trostomaatjes, kappertjes, rode pesto, knoflook, parmezaanse kaas, geserveerd op romige pasta.
Vegetarisch gerecht
laagjes van hazelnootschuim en koffieroom
framboos- en aardbeiensorbetijs, rood fruit en slagroom
met chocolade mousse en witte chocoladesaus
Tip: laat uw dessert begeleiden door één van onze heerlijke dessertwijnen! Ook hebben we een uitgebreide keuze speciaalkoffie’s, vraag ernaar bij het personeel.
Tuinweg 3
3284 XR Zuid-Beijerland
0186 - 661 368
@ info@eendrachtshoeve.nl
Wil jij bij ons komen werken? Vul je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.
Gemaakt met door Schot Marketing en Communicatie