De menukaart biedt een mooie variatie aan dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door lokale invulling van verse ingrediënten en bovenal seizoensgebonden producten.
SPECIALS:
woensdag: onbeperkt spareribs 23,00
donderdag: sliptong voor 23,00
vrijdag: 3-gangen menu naar keuze 37,00
knapperig bruin en witbrood met kruidenboter
met o.a. pesto, truffelmayo, kappertjes en oude Rotterdamse kaas
met stokbrood om te dopen
met mosterd dillesaus, sjalotje, Parmezaanse kaas en kappertjes
Hollandse garnalen-, gamba-, chorizo- en kaaskroketje met truffelmayo
frisse salade met rode pesto, honing en noten
met crème fraîche vulling
Vegetarisch gerecht
met room en brood
met stoofpeer en spekjes
met atjar, kroepoek, gebakken uitjes en pindasaus
gemarineerd op stok met paprika, rode ui, courgette, srirachamayonaise en een frisse salade
met groenten en peper-, champignon- of Stroganoffsaus
biefstuk gebakken in de boter en geserveerd met heerlijke jus
geserveerd met gebakken spek, ui en champignons
met keuze uit peper-, champignon- of Stroganoffsaus
met spinazie, rode pesto en room
3 stuks gebakken in roomboter, met een frisse salade
(2 stuks 20,5)
met notenrijst, groenten, kokosmelk en sojasaus
met roerbakgroenten, saus van geroosterde knoflook en kruidencrumble
gerechten worden standaard geserveerd met friet, aardappelkroketjes op aanvraag
Vegetarisch gerecht
met frietjes
vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
(Kaat Mossel 10,-)
laagjes room met likeur 43, stukjes perzik en koekkruimels
met aardbeien, crème Anglaise en vanille-ijs
framboos- en aardbeiensorbetijs, rood fruit en slagroom
We hebben een uitgebreide koffiekaart vraag ernaar bij het personeel.
Wil jij bij ons komen werken? Vul je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.
Gemaakt met door Schot Marketing en Communicatie