Skip to main content

Grote zaal

Maak jouw feest of bijeenkomst een succes bij Eendrachtshoeve.

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een geschikte feestzaal?

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een geschikte feestzaal? Organiseer je een zakelijke bijeenkomst en zoek je een mooie ruimte? Zoek je een ruimte voor een condoleance? Of organiseer je een vergadering en verwacht je veel bezoekers?

Kom dan zeker een keer langs en laat je verrassen door het ruime aanbod en de mogelijkheden bij Eendrachtshoeve!

Wij beschikken over een volledig ingerichte grote zaal in Zuid-Beijerland, maar kunnen de inrichting ook geheel aanpassen aan jouw wensen. Verder is onze zaal uitgerust met licht- en geluidsapparatuur. Uiteraard is er WIFI aanwezig.

Klein feestje of groot evenement, het kan allemaal! Wij verzorgen bruiloften, recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten en evenementen. Tevens zijn wij hét podium in de Hoeksche Waard voor livemuziek en diner shows.

Grote zaal
Grote zaal

Zaalhuur & zaalverdeling

Je kunt onze zaal huren vanaf minimaal 4 uur. In combinatie met een drankarrangement is de zaalhuur – afhankelijk van het gekozen drankarrangement, het aantal personen en de duur van het feest – gratis.

Feesten en evenementen zijn mogelijk vanaf 30 personen. Ben je op zoek naar een feestlocatie voor een kleinere groep? Dan kunnen wij onze zaal eventueel verkleinen zodat er ook met minder mensen een passende sfeer ontstaat.


Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Dranken­arrangementen & catering

Wij bieden verschillende drankarrangementen vanaf € x,xx per persoon per uur. Ook bieden wij verschillende vormen van catering, van hapjes en bittergarnituur tot uitgebreid buffet.

Neem contact op voor meer informatie!