Agenda


zaterdag 13 april Back to the 60’s with The Clarks

Back To The 60’s with The Clarks / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

Een avond terug naar de 60’s met een wervelend optreden van “The Clarks” en verzoekjes aan de DJ’s. Kaarten 20,00. Zaal open 20:00, band begint om 21:15.

Vrijdag 10 mei Dubbel D tribute de dijk

Dubbel D Tribute De Dijk / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

Meer dan 25 x was de ‘echte’ De Dijk al te gast in de Eendrachtshoeve, stuk voor stuk waren dit memorabele avonden. Met Dubbel D denken wij het dichtst bij het origineel te komen en hopen op een avond van herkenning, ontroering, dampend en stampend, open en meeslepend. Aanvang band 21:15


Vrijdag 31 mei Bob marley by rootsriders

Bob Marley by Rootsriders / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

In 2024 gaan Rootsriders, een van de bekendste Bob Marley-tributebands ter wereld, op pad om de 40e verjaardag van dit album uitgebreid te vieren.

Rootsriders werden ooit opgericht ter herdenking van Bob Marley’s 25e sterfdag en de band is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse live-circuit.


zaterdag 14 september Stevie ray vaughan undercover

Stevie Ray Vaughan Undercover / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

De in 1990 omgekomen Texaanse gitarist/zanger Stevie Ray Vaughan en zijn band Double Trouble staan voor dampende blues en zware shuffles vol vuige gitaarsolo’s, beukende drums, een scheurende Hammond en smekende zang.


zaterdag 5 oktober endless echoes a tribute to pink floyd

Endless Echoes a tribute to Pink Floyd / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

Live zo dicht mogelijk bij het origineel komen, dat heeft deze Pink Floyd Tribute goed begrepen, Shine on you crazy diamond, Darkside of the moon, The Great Gig in the Skye enz. Dit moet u zien in de Eendrachtshoeve.Aanvang band 21:15


vrijdag 18 oktober the best abba tribute

The Best ABBA Tribute / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

The Best ABBA Tribute speelt de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect uitgebalanceerd.

Deze tributeband is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld.


Zaterdag 16 november The billy joel experience

The Billy Joel Experience / GO-tickets (nowonlinetickets.nl)

‘Piano Man’, ‘She’s Always A Woman’, ‘Uptown Girl’, ‘Goodnight Saigon’ en ga maar door… Stuk voor stuk klassiekers die zich in ons collectieve geheugen hebben genesteld.Goed idee om dat indrukwekkende lijstje heen een nieuwe theatershow vorm te geven, dit jaar dus ook in dit theater. Aanvang band 21:15Recommended
2023
Eendrachtshoeve

Eendrachtshoeve

Tuinweg 3 
3284 XR Zuid-Beijerland

06 - 51 53 69 82
@ info@eendrachtshoeve.nl

Werken bij ons?

Wil jij bij ons komen werken? Vul je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.