Skip to main content

Lekker lokaal menu

De menukaart biedt een mooie variatie aan dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door lokale invulling van verse ingrediënten en bovenal seizoensgebonden producten.

SPECIALS: 
woensdag:  onbeperkt spareribs 23,00
donderdag: sliptong voor 23,00

Voorgerechten

  • Brood met smeersels

    6,75

    knapperig bruin en witbrood met kruidenboter

  • Rundercarpaccio

    13,25

    met o.a. pesto, truffelmayo, kappertjes en oude Rotterdamse kaas

  • Scampi in knoflook en peterselie

    13,50

    met stokbrood om te dopen

  • Tataki van tonijn

    14,75

    met sesamkorstje, sojasaus en wasabi

  • Kwartetje van kroketjes

    9,75

    Hollandse garnalen-, gamba-, chorizo- en kaaskroketje met truffelmayo

    ook in Vega-variant met kaas-, groente-, tomaat/mozzarella- en red currykroket <i class=”fa-solid fa-leaf”></i>

  • Salade burrata

    11,50

    tomaten, crema balsamico en basilicum

  • Trio van vis

    15,50

    Hollandse garnalen, gerookte zalm en forel

  •  Vegetarisch gerecht

Soepen

  • Pompoensoep

    7.50

    met cheddar

  • Franse uiensoep

    7.50

    avec croûton de fromage

  • Soep van de dag

    7.50
Menu

Hoofdgerechten

  • Kipsaté op de spies

    19,50

    met atjar, kroepoek, gebakken uitjes en pindasaus

  • Eendenborst

    25,50

    met rode portsaus en groenten

  • Indische stoof van kippendij

    19,50

    met Surinaamse nasi

  • Diamanthaas

    26,50

    biefstuk gebakken in de boter en geserveerd met heerlijke jus

  • Wienerschnitzel

    21,00

    geserveerd met gebakken spek, ui en champignons

  • Varkenshaas St. Helena

    24,50

    gevuld met Brie en gerookte zalm met een Hollandse garnalensaus

  • Spare ribs

    23,00
    heerlijk gemarineerd en mals
  • zalmfilet

    23,50

    met groene pesto, kappertjes en groenten

  • Sliptong

    25,50

    3 stuks gebakken in roomboter, met een frisse salade

    (2 stuks 22,5)

  • vegan beyond burger

    17,50

    op een broodje met sla, tomaat, augurk en uienchutney

  • Groentelasagne

    18,50

    met roerbakgroenten en kruidencrumble

  • gerechten worden standaard geserveerd met friet, aardappelkroketjes op aanvraag

  •  Vegetarisch gerecht

  • pepersaus of champignonsaus

    2,50
  • Portie zoete friet

    4,50
  • Salade

    3,50

Kindergerechten

  • Snack naar keuze

    6,00
    frikandel, kroket of kipnuggets met frietjes
  • Met de kip op stok

    7,50
    stokje saté van kip met frietjes
  • Finding Nemo

    6,50
    vissticks met frietjes
  • Weense wals

    11,00
    kleine schnitzel met frietjes
  • My little spare ribs

    11.50

    met frietjes

Nagerechten

  • Dame blanche

    8,50

    vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

    (Kaat Mossel 9,50)

  • hazelino

    9,50

    laagjes hazelnootschuim met koffieroom en nougatine

  • crème brûlée

    7,50

    met suiker gebrande vanillecrème

  • Sorbet van rood fruit

    8,50

    framboos- en aardbeiensorbetijs, rood fruit en slagroom

  • IJs per bol

    3,00
    voor de kids of de kleine lekkere trek, snoepjes en slagroom hebben we erbij

We hebben een uitgebreide koffiekaart vraag ernaar bij het personeel.